Λαπαβίτσας: Περιμένω τερατογενέσεις μετά τις εκλογές -Καμία διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ - iefimerida.gr

Λαπαβίτσας: Περιμένω τερατογενέσεις μετά τις εκλογές -Καμία διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τερατογενέσεις» αναμένει να δει στο πολιτικό σκηνικό μετά τις εκλογές ο υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα, Κώστας Λαπαβίτσας, ο οποίος σε δηλώσεις του τη Δευτέρα εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι πλέον καμία διαφορά δεν έχει από τη Νέα Δημοκρατία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και ερωτηθείς σχετικά με το αν στις 21 Σεπτεμβρίου θα ήθελε να δει τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ νικητή της εκλογικής αναμέτρησης, ο κ. Λαπαβίτσας είπε χαρακτηρίστηκα: «Όποιος βρει ποια είναι η διάφορα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να το πει και σε εμένα».

«Δεν υπάρχει διαφορά και περιμένω να δω τερατογενέσεις μετά τις εκλογές», είπε, προσθέτοντας μάλιστα, ότι δεν πιστεύει τις διαβεβαιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ.

«Δεν τα πιστεύω. Ο ελληνικός λαός πρέπει να προετοιμαστεί», υπογράμμισε.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λαπαβίτσας αναφέρθηκε και στα περί επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, σημειώνοντας ότι υπάρχει πολιτική και λαϊκή βούληση αλλά και τεχνική προετοιμασία για κάτι τέτοιο.

Ερωτηθείς σχετικά με το γεγονός ότι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ποσοστό του ελληνικού λαού που φτάνει το 75% λέει «όχι» στην επιστροφή στη δραχμή, ο υποψήφιος της ΛΑΕ έκανε λόγο για μη αξιόπιστες έρευνες.

«Αυτές οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για το θέμα δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες. Το 62% του λαού, στη μόνη δημοσκόπηση που είχε πραγματικά βαρύτητα είπε "όχι" στο ευρώ», ανέφερε, σημειώνοντας ότι οι δανειστές της χώρας είχαν καταστήσει σαφές με τις δηλώσεις τους πως το δημοψήφισμα αφορούσε στην παραμονή της χώρας στο ευρώ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Κώστας Λαπαβίτσας ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ