Απίστευτο: Ουρές στην Κηφισίας για εγγραφή στο... γυμναστήριο [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ουρές στην Κηφισίας για εγγραφή στο... γυμναστήριο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ουρές εκατοντάδων ανθρώπων δημιουργήθηκαν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής μέχρι και το πρωί της Δευτέρας, στις 7, έξω από τα υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας γυμναστηρίων στην Αττική.

Ο λόγος ήταν απλός και προφανής: Οι ιδιοκτήτες της αλυσίδας σκέφτηκαν να βάλουν σε προσφορά την ετήσια συνδρομή, ξεκινώντας το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με το αντίτιμο των 48 ευρώ.

Το νέο διαδόθηκε και χιλιάδες κόσμου δεν σταμάτησαν να σχηματίζουν ουρές καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στα κατά τόπους γυμναστήρια.

Πλάκες, φωτογραφίες και οι απαραίτητες αναφορές στα social media γέμισαν τα γυμναστήρια με κόσμο και το διαδίκτυο με φωτογραφίες.

Απίστευτο: Ουρές στην Κηφισίας για εγγραφή στο... γυμναστήριο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Απίστευτο: Ουρές στην Κηφισίας για εγγραφή στο... γυμναστήριο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Απίστευτο: Ουρές στην Κηφισίας για εγγραφή στο... γυμναστήριο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η προσφορά θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ της Τρίτης, με το ποσό της ετήσιας συνδρομής να ανεβαίνει σταδιακά, μέχρι να φτάσει στα 180 ευρώ.

Η απορία που εκφράζουν αρκετοί από όσους πέρασαν τη νύχτα τους περιμένοντας να αγοράσουν τη συνδρομή είναι πού θα χωρέσει όλο αυτό το πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ουρές γυμναστήριο εγγραφή Προσφορές java
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ