Σούπερ τιπς για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες - iefimerida.gr

Σούπερ τιπς για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, ωστόσο δεν είναι όλες τυχερές. Ευτυχώς, κάποιες συνήθειες και μερικά έλαια, που βρίσκονται μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καστορέλαιο

Είναι πια κοινό μυστικό πως το καστορέλαιο κάνει θαύματα στις βλεφαρίδες (αλλά και στα φρύδια). Βάλτε το καστορέλαιο μέσα σε μια άδεια μάσκαρα, αφού πρώτα σιγουρευτείτε πως είναι καθαρή. Εφαρμόστε το λίγο πριν κοιμηθείτε και το πρωί αφαιρέστε το πρωί, όταν πλύνετε το πρόσωπό σας.

Στην εφαρμογή του καστορέλαιου θα πρέπει να προσέξετε δύο πράγματα: Πρώτον να μην είστε αλλεργικοί σε αυτό, γι' αυτό καλό θα ήταν να κάνετε ένα τεστ πίσω από τα αυτί σας 24 ώρες πριν το βάλετε στις βλεφαρίδες σας. Δεύτερον να αποφύγετε την επαφή με τα μάτια γιατί θα σας τσούξει. Αν τυχόν κυλήσει στο μάτι σας, ρίξτε άφθονο νερό ή αμπούλες με φυσικά δάκρυα.

Ελαιόλαδο

Οι ελιές είναι ένα πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που βοηθούν στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Πέρα από την κατανάλωσή ελιών, μπορείτε να χρησιμοποίησε και το ελαιόλαδο σε συνδυασμό με το καστορέλαιο. Μέσα 30 μέρες το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Τρόφιμα με Βιοτίνη

Πέρα από την εφαρμογή ελαίων απευθείας στις βλεφαρίδες αυτές μπορούν να τραφούν και από μέσα. Προτιμήστε την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε βιοτίνη, ενός συμπλέγματος της βιταμίνης B, που προωθεί την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε αυτή είναι οι μπανάνες, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, οι σαρδέλες και τα αμύγδαλα.

Κάντε μασάζ

Ενα μίνι μασάζ στις βλεφαρίδες πρέπει να σας γίνει συνήθεια. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυθεί η κυκλοφορία του αίματος. Καθαρίστε τα χέρια σας και χρησιμοποιήστε κάποιο έλαιο για καλύτερα αποτελέσματα.

Κάντε ένα διάλειμμα

Για ένα διάστημα αποφύγετε να βάφετε τα μάτια σας. Η καθημερινή χρήση μάσκαρα μπορεί να προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς περιέχει χημικά που καταστρέφουν την φυσική της σύσταση, κάνοντάς την αδύναμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τιπς τέλειες βλεφαρίδες καστορέλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ