Ο Κεδίκογλου επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ -Οι άλλοι υποψήφιοι απειλούν να φύγουν - iefimerida.gr

Ο Κεδίκογλου επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ -Οι άλλοι υποψήφιοι απειλούν να φύγουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, πολιτεύτηκε με το ΚΙΔΗΣΟ του Παπανδρέου και τώρα απαιτεί να είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Εύβοις ο Σίμος Κεδίκογλου, προκαλώντας αναταραχή σε τοπικούς υποψηφίους και στελέχη.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η κατάρτιση του ψηφοδελτίου Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, μετά την επανένταξη του Σίμου Κεδίκογλου στο κόμμα, αφού πρώτα πολιτεύτηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πρώτη επιβεβαίωση ήταν η παρουσία του Συμεών Κεδίκογλου στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά στη Χαλκίδα (φωτο), παρά το ναυάγιο της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - ΚΙΔΗΣΟ.

Ο Κεδίκογλου επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ -Οι άλλοι υποψήφιοι απειλούν να φύγουν | iefimerida.gr 0
Ο Κεδίκογλου επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ -Οι άλλοι υποψήφιοι απειλούν να φύγουν | iefimerida.gr 1

Δεύτερη επιβεβαίωση αποτελούν οι πληροφορίες που καταφθάνουν σήμερα από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ και φέρουν ως δεδομένη την επιλογή του Συμεών για την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Εύβοιας.

Πληροφορίες που έχουν φτάσει σε στελέχη της νομαρχιακής του κόμματος και από όσους αντιδρούν διατυπώνεται η άποψη ότι πρέπει να είναι επικεφαλής ο Γιάννης Μπουροδήμος, ως πρώτος σε σταυρούς των εκλογών του Ιανουαρίου 2015.

Ολοι οι υποψήφιοι των προηγούμενων εκλογών στο ψηφοδέλτιο απειλούν ότι θα αποχωρήσουν αν τοποθετηθεί επικεφαλής ο Σίμος Κεδίκογλου.

Το θρίλερ αναμένεται να λήξει το μεσημέρι της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου με την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ