Οριστικό: Στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθήνας ο Τσακαλώτος - iefimerida.gr

Οριστικό: Στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθήνας ο Τσακαλώτος

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχείς είναι οι διαβουλεύσεις στο ΣΥΡΙΖΑ για τις λίστες με τους υποψηφίους για τις προσεχείς εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Το πρωί συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο, στη συνεδρίαση δεν κατέστη εφικτό να κλειδώσουν τα ονόματα που θα συμπεριλαμβάνονται στις λίστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν εκ νέου διαβουλεύσεις απόψε το βράδυ με στόχο να καλυφθούν όλα τα κενά και να καταλήξουν στα ψηφοδέλτια.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που το όνομά του ακούστηκε για πολλά ψηφοδέλτια, ακόμη και το Επικρατείας, τελικά θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας και μάλιστα στην τρίτη θέση. Ωστόσο για το επικρατείας ακούγεται τις τελευταίες ώρες και το όνομα του Γιάννη Δραγασάκη, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται να τον δούμε τελικά πρώτο στη λίστα της Β' Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ