Ο Πρίγκιπας απειλεί να αποσύρει την πρότασή του για τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ο Πρίγκιπας απειλεί να αποσύρει την πρότασή του για τον Παναθηναϊκό

Πρίγκιπας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένη να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού είναι η πλευρά του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ, στην περίπτωση εξουσιοδότησης στην Arboris Capital.

Ο Βλάσης Τσάκας ισχυρίζεται πως αν τη Δευτέρα η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξουσιοδοτήσει την συγκεκριμένη εταιρία, τότε θα αποσυρθεί αυτομάτως το ενδιαφέρον.

Όπως τονίζει η πλευρά του Άραβα επενδυτή, οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού μπορούν να συνομιλούν και με άλλους επενδυτές, όχι όμως να αναθέσουν στην συγκεκριμένη εταιρία την εύρεση επενδυτών.

Όπως υπογραμμίζει ο Τσάκας, τη Δευτέρα θα σταλεί επιστολή του Αλ Σαούντ στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ώστε να κανονιστεί η μεταξύ τους συνάντηση την ερχόμενη Παρασκευή. Όπως ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά, αν αποσυρθεί η πρόταση, τότε θα βγάλει στη δημοσιότητα την επίσημη πρόταση και τις εγγυητικές επιταγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ