Έντονες αποδοκιμασίες κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και στην Κατερίνη - iefimerida.gr

Έντονες αποδοκιμασίες κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και στην Κατερίνη

Κατερίνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονα αποδοκιμάστηκαν από πολίτες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου και Μαρία Μίχου, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην παρέλαση για την απελευθέρωση της Κατερίνης από τους Τούρκους.

Οι βουλευτές απέφυγαν να περάσουν από την κεντρική λεωφόρο της πόλης και πήγαν στην εξέδρα των επισήμων με τα αυτοκίνητά τους, ωστόσο, παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία, δεν κατάφεραν να γλιτώσουν τις αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της παρέλασης.

«Σήμερα γιορτάζουμε απελευθέρωση και όχι χούντα», «Τι ήρθατε να κάνετε εδώ δοσίλογο», «Προκαλείτε το δημόσιο αίσθημα, είστε δοσίλογοι», ήταν μερικά μόνο από αυτά που φώναξαν αγανακτισμένοι πολίτες προς τους βουλευτές.

Παράλληλα, οι μαθητές των Λυκείων που έκαναν παρέλαση έστρεψαν το κεφάλι τους στην αντίθετη πλευρά ενώ περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ