Επίθεση με αυγά κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Μαγκούφη - iefimerida.gr

Επίθεση με αυγά κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Μαγκούφη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ειρωνικά χειροκροτήματα στην αρχή και αυγά στο τέλος «πλήρωσε» ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, την επίσκεψή του χτες Σάββατο, στο Πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Όπως μεταδίδει το trikalanews.gr, τον κ. Μαγκούφη αρχικά υποδέχθηκε με ειρωνικό χειροκρότημα, ένας πρώην συμβασιούχος του δήμου, ο οποίος του είπε σε έντονο ύφος: «Ξεπουλήσατε την χώρα. 'Αμα είσαι ΄΄επαναστάτης΄΄ μην ψηφίσεις την Τετάρτη αλλά είστε ΄΄κότες΄΄ και ΄΄προβατάκια΄΄».

«Ντρέπομαι και θλίβομαι για σένα», απάντησε ο κ. Μαγκούφης πριν οι Αστυνομικοί απομακρύνουν τον συμβασιούχο. Σαν να μην έφτανε αυτό, κατά την αποχώρησή του, ο βουλευτής δέχτηκε επίθεση με αυγά, ένα από τα οποία «προσγειώθηκε» στην πόρτα του αυτοκινήτου του ενώ δεκαπέντε περίπου «Αγανακτισμένοι» προσπαθούσαν να τον εμποδίσουν να περάσει με το αυτοκίνητο του. Όταν τελικά, οι Αγανακτισμένοι τον άφησαν να φύγει, το αυτοκίνητο λίγο έλειψε να συγκρουστεί λόγω της βιασύνης του οδηγού.

Πηγή: trikalanews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ