Ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο καθαρίζοντας τουαλέτες - Τώρα βρίσκονται στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο καθαρίζοντας τουαλέτες - Τώρα βρίσκονται στην Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γύρος του κόσμου είναι ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα για ένα ζευγάρι της μέσης αστικής τάξης και αυτό ήταν κάτι που η Σανέλ και ο Στίβο γνώριζαν όταν παράτησαν τις δουλειές τους και ξεκίνησαν να εξερευνούν στον πλανήτη.

Το ζευγάρι από τη Νότια Αφρική παράτησαν τη δουλειά τους ως διαφημιστές σε μεγάλες εταιρείες και άρχισαν να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο απαθανατίζοντας τις εμπειρίες τους και κερδίζοντας αμέτρητους οπαδούς στο Instagram στην σελίδα τους Howfarfromhome.

Ενα τέτοιο εγχείρημα ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς για να βγάλουν τα προς το ζην, σε κάθε χώρα κάνουν δουλειές διαμετρικά αντίθετες με την άνετη ζωή του διαφημιστή που είχαν συνηθίσει.

Οπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Στίβο στο blog του σε δημοσίευση που έκανε στις 31 Αυγούστου, ο γύρος του κόσμου θέλει γερά νεύρα:

«Κοιτώντας τα blog post μας και τις φωτογραφίες μας στο Instagram φαίνεται πως περνάμε την καλύτερη περίοδο της ζωής μας. Και, μην με παρεξηγείτε, την περνάμε. Είναι απίθανα. Αλλά δεν είναι μόνο παγωτά στον ήλιο και όμορφα τοπία. Οχι. Μέχρι στιγμής νομίζω πως έχουμε καθαρίσει 135 τουαλέτες, έχουμε φτυαρίσει 250 κιλά κοπριάς αγελάδας, έχουμε ανοίξει 60 μέτρα πετρώδη δρόμου, έχουμε στρώσει 57 κρεβάτια και δεν μπορώ καν να θυμηθώ πόσα ποτήρια κρασιού έχουμε γυαλίσει, Δεν είμαι στην καλύτερη φυσική μου κατάσταση, ούτε στα πιο αδύνατά μου ούτε έχω την καλύτερη υγεία που είχα ποτέ. Τις περισσότερες μέρες τρώμε μαρμελάδα με κράκερ, κοιμόμαστε το πολύ 5 ώρες κάθε βράδυ και σέρνουμε τις ασήκωτες βαλίτσες μας σε πλακόστρωτα δρομάκια στη 1 τα ξημερώματα προσπαθώντας να βρούμε κατάλυμα»

Γιατί όμως το έκαναν αυτό; Στη συνέχεια της ανάρτησης του απαντάει στο ερώτημα:

«Ακόμα κι αν πλέον έχουμε περισσότερες λευκές τρίχες από όταν ξεκινήσαμε, χώμα κάτω από τα νύχια μας παρά τα πολύωρα μπάνια και φτηνά σνακ ως την πρωταρχική μορφή διατροφής μας, αυτός ο τρελός τρόπος ζωής μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε την ελευθερία του να εξερευνούμε πλούσια δάση στη Σουηδία, ατελείωτα Νορβηγικά φιόρδ, Ιταλικά πλακόστρωτα δρομάκια και κοσμοπολίτικες πόλεις. Εχουμε χρόνο για να σκεφτόμαστε τις δικές μας ιδέες και να δίνουμε ώθηση στα δικά μας δημιουργικά πειράματα. Είναι σαν παράδεισος για εμάς».

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, αφού έκανε το πέρασμα του πρώτα από την μαγευτική Υδρα.

Ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο καθαρίζοντας τουαλέτες - Τώρα βρίσκονται στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο καθαρίζοντας τουαλέτες - Τώρα βρίσκονται στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο καθαρίζοντας τουαλέτες - Τώρα βρίσκονται στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο καθαρίζοντας τουαλέτες - Τώρα βρίσκονται στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο καθαρίζοντας τουαλέτες - Τώρα βρίσκονται στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο καθαρίζοντας τουαλέτες - Τώρα βρίσκονται στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο καθαρίζοντας τουαλέτες - Τώρα βρίσκονται στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο καθαρίζοντας τουαλέτες - Τώρα βρίσκονται στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ζευγάρι γυρίζει τον κόσμο καθαρίζοντας τουαλέτες - Τώρα βρίσκονται στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 8


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι τουαλέτες γύρος του κόσμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ