Τη Λουσίλ Μπολ θα ενσαρκώσει η Κέιτ Μπλάνσετ - iefimerida.gr

Τη Λουσίλ Μπολ θα ενσαρκώσει η Κέιτ Μπλάνσετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν δέκα χρόνια από τη στιγμή που η Cate Blanchett (Κέιτ Μπλάνσετ) κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ υποδυόμενη την Katharine Hepburn (Κάθριν Χέπμπορν) στην ταινία The Aviator. Και τώρα, η Blanchett έχει υπογράψει συμβόλαιο για να ενσαρκώσει την μεγάλη κωμική ηθοποιό της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, Lucille Ball (Λουσίλ Μπολ).

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι Blanchett θα υποδυθεί το τηλεοπτικό αστέρι σε μία βιογραφική ταινία που έχει γράψει ο βραβευμένος με Όσκαρ Aaron Sorkin (Άαρον Σόρκιν). Η ταινία θα πραγματεύεται τον 20ετή γάμο της Ball με τον Desi Arnaz (Ντέσι Αρνάζ), ο οποίος έπαιξε τον σύζυγό της στην αγαπημένη κωμική σειρά τους I Love Lucy.Το σενάριο έχει πάρει την έγκριση των παιδιών του ζευγαριού.

Τη Λουσίλ Μπολ θα ενσαρκώσει η Κέιτ Μπλάνσετ  | iefimerida.gr 0

Η Ball από το 1930 έως το 1940 έπαιξε σε περισσότερες από 50 ταινίες. Η κωμικός ηθοποιός κέρδισε τέσσερα βραβεία Emmy για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά I Love Lucy, η οποία ήταν η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή που γυρίστηκε μπροστά σε ακροατήριο.

Η Ball ήταν εργασιομανής και υπήρξε η πρώτη γυναίκα παραγωγός με δικό της τηλεοπτικό στούντιο. «Έχω δύο επιλογές ή να εργάζομαι ή να είμαι ένα τίποτα? Δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά, εκτός από δύο ώρες μία φορά μεταξύ των συμβολαίων». Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μπλάνσετ Λουσίλ Μπολ νέα ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ