Κρις το πρόβατο -Κουβαλούσε 40 κιλά μαλλί [εικόνες] - iefimerida.gr

Κρις το πρόβατο -Κουβαλούσε 40 κιλά μαλλί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πριν από χρόνια η Ντόλι να ήταν το πρόβατο που είχε γίνει παγκοσμίως γνωστό, ωστόσο, ένα άλλο πρόβατο απασχολεί σήμερα τα μέσα, για εντελώς διαφορετικό λόγο φυσικά.

Ο λόγος για τον Κρις, το πρόβατο από την Αυστραλία με το περισσότερο μαλλί στον κόσμο. Το προβατάκι αυτό, που εντοπίστηκε σε περιοχή κοντά στα προάστια της πρωτεύουσας της Αυστραλίας Καμπέρα, είχε να κουρευτεί πάνω από πέντε χρόνια, καθώς ζούσε ελεύθερο στη φύση, με αποτέλεσμα οι διαστάσεις του μαλλιού του να ξεπερνούν έως και πέντε φορές το μέγεθός του.

Κρις το πρόβατο -Κουβαλούσε 40 κιλά μαλλί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οταν εντοπίστηκε, λέγεται πως δυσκολευόταν ακόμα και να περπατήσει κάτω από το τεράστιο βάρος του μαλλιού του, ενώ αντιδρούσε στην παρουσία ανθρώπων.

Ετσι, στην υπόθεση ενεπλάκη ο Πρωταθλητής Κουρέματος Προβάτων (έχει και τέτοιον η Αυστραλία...) Ian Elkins, ο οποίος και κατάφερε να κουρέψει τον Κρις μαζεύοντα πάνω από... 40 κιλά μαλλί!

Κρις το πρόβατο -Κουβαλούσε 40 κιλά μαλλί [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Κρις το πρόβατο -Κουβαλούσε 40 κιλά μαλλί [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Κρις το πρόβατο -Κουβαλούσε 40 κιλά μαλλί [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Κρις το πρόβατο -Κουβαλούσε 40 κιλά μαλλί [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόβατο μαλλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ