Στο σφυρί το... φτωχικό των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο σφυρί το... φτωχικό των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ [εικόνες]

σπίτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να πουλήσουν τη βίλα που διαθέτουν στο Μαλιμπού πήρε το ζεύγος Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί. Βεβαίως οι διάσημοι ηθοποιοί δεν θα μείνουν χωρίς στέγη καθώς διαθέτουν σπίτια σε Λος Άντζελες, Νέα Ορλεάνη, Γαλλία και Ιταλία.
Πάντως για όσους ενδιαφέρονται το φτωχικό των δύο αστέρων,σύμφγωνα με δημοσίευμα της dailymail πωλείται έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά από ότι φαίνεται τα αξίζει τα λεφτά του!

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελέστατο σπίτι 4.100 τ.μ. με απίστευτη θέα στον ωκεανό.

Στην ουσία είναι δύο διαφορετικά σπίτια που διαθέτουν πισίνα, γήπεδο τένις και τεράστιους κήπους, ενώ έχουν και τη δική τους ιδιωτική παραλία.

Το κυρίως σπίτι διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και τέσσερα μπάνια, μια τεράστια κουζίνα με ίνοξ συσκευές, ξύλινα πατώματα από μπαμπού, τρία τζάκια κι ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ