Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τη ΔΕΘ - Ποιοι μπαίνουν δωρεάν - iefimerida.gr

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τη ΔΕΘ - Ποιοι μπαίνουν δωρεάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δωρεάν μπορούν να μπαίνουν στη φετινή διοργάνωση της 80ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) όσοι είναι 80 ετών ή έχουν γεννηθεί το 1980, καθώς η διοργάνωση γιορτάζει τα ογδοηκοστά της γενέθλια και προσφέρει στους ...συνομηλίκους της και στους νέους που η χρονολογία γέννησής τους περιέχει τον αριθμό "80" τη δυνατότητα να την επισκεφτούν χωρίς εισιτήριο!

Η είσοδος των "δικαιούχων" στη ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5-13 Σεπτεμβρίου, θα γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και την καταγραφή στα κέντρα πληροφοριών της ΔΕΘ.

Παράλληλα, η εταιρεία αποφάσισε να απορροφήσει την αύξηση του ΦΠΑ, ώστε το εισιτήριο για τη φετινή διοργάνωση να μην αυξηθεί. Θα καθιερώσει μάλιστα λαϊκή είσοδο 3 ευρώ τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, με οικογενειακό εισιτήριο 10 ευρώ. Τις υπόλοιπες ημέρες το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ, με οικογενειακό και πάλι 10 ευρώ. Για πολύτεκνους και ΑΜΕΑ το εισιτήριο θα είναι 3 ευρώ, ανεξάρτητα από την ημέρα. _

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΘ εισιτήρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ