Ο Ελληνας ήρωας που θα χορέψει στο αμερικανικό Dancing With The Stars [εικόνες]

Πόσο καλά άραγε θα καταφέρει να σταθεί στην πίστα του Dancing with the stars ο ήρωας που πριν από δύο εβδομάδες, μαζί με δυο παιδικούς φίλους του, ακινητοποίησαν έναν ένοπλο μέσα σε μια ταχεία αμαξοστοιχία Thalys που εκτελούσε το δρομολόγιο Aμστερνταμ-Παρίσι;

«Τελευταία αποκάλυψη για το @DancingABC: ο ένας από τους τρεις Αμερικανούς ήρωες που σταμάτησαν έναν τρομοκράτη, ο Αλεκ Σκαρλάτος» έγραψε το κανάλι ABC στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο διαγωνισμός χορού, στον οποίο συμμετέχουν πολλές διασημότητες όπως η Αυστραλή ηθοποιός Μπίντι Ιρβάιν και η σεφ Πόλα Ντιν, θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Με τη βοήθεια του Σπένσερ Στόουν, 23 ετών και του συνομήλικου Αντονι Σάντλερ, καθώς και με τη συμβολή ενός 62χρονου Βρετανού, ο Σκαρλάτος αφόπλισε και συνέλαβε έναν νεαρό Μαροκινό που άνοιξε πυρ μέσα στο τρένο που κατευθυνόταν στο Παρίσι, στις 22 Αυγούστου. Η αυθόρμητη αντίδραση των επιβατών στη θέα του ενόπλου πιστεύεται ότι απέτρεψε ένα μακελειό.

Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι θα παρασημοφορήσουν τον Σκαρλάτο --που είναι μέλος της Εθνοφρουράς του Όρεγκον-- με το Μετάλλιο του Στρατιώτη, την υψηλότερη διάκριση για ηρωικές πράξεις εκτός πολέμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκαρλάτος σόου χορός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ