Η Φανί Αρντάν έρχεται στο Παλλάς - iefimerida.gr

Η Φανί Αρντάν έρχεται στο Παλλάς

Η Φανί Αρντάν  έρχεται στο Παλλάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία και μοναδική παράσταση, η σπουδαία ηθοποιός Φανί Αρντάν, η μούσα του Φρανσουά Τριφό, θα ενσαρκώνει στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς με το δικό της μοναδικό τρόπο την ηρωίδα της Μαργκερίτ Ντυράς, στο μονόλογο Navire Night.

Μαζί με την Φανί Αρντάν στη σκηνή του Παλλάς θα βρίσκεται και η κορυφαία βιολοντσελίστρια Sonia Wieder – Atherton, που θα συνοδεύσει μουσικά την ερμηνεία της.

Το έργο Navire Night είναι μια ερωτική ιστορία μέσα από την ανωνυμία των τηλεφωνικών γραμμών - απομεινάρια της γερμανικής κατοχής – γραμμές που συνδέουν εκατοντάδες μοναχικούς ανθρώπους για να επικοινωνήσουν και να αγαπηθούν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά ερωτικά ναυάγια που διψούν για αγάπη και αναζητούν διέξοδο για να βγουν από την άβυσσο της μοναξιάς του.

Η Φανί Αρντάν θα δώσει μόνο μία παράσταση την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, οπότε καλό θα είναι όσοι ενδιαφέρεστε να την θαυμάσετε, να προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει από τα ταμεία του Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα) και τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, τηλεφωνικά στο : 210 81 0 81 81 και on line στα : www.ellthea.gr και www.tickethour.com

Τιμές εισιτηρίων 30€, 40€, 50€, 60€

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ