Θέλει να γίνει ο νέος βασιλιάς του Instagram: Λίαρ τζετ, γυναίκες και νόμιμη μαριχουάνα [εικόνες]

Οι νόμοι για την μαριχουάνα εφαρμόζονται διαφορετικά σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ. Ετσι, πλέον όσοι εμπλέκονται σε αυτή την αμφιλεγόμενη επιχείρηση πλέον δε το κρύβουν και μάλιστα ένας εξ' αυτών αποσκοπεί να γίνει ο νέος βασιλιάς του Instagram, βομβαρδίζοντας τα social media με φωτογραφίες από καυτά μοντέλα και ναρκωτικά.

Ο Μάικλ Στρομιέτις, Διευθύνων Σύμβουλος της Advanced Nutrients, είναι αδιαμφισβήτητα ο παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη θρεπτικών ουσιών και συμπληρωμάτων με βάαση τη μαριχουάνα.

Η εταιρεία, με έδρα τον Καναδά, ειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων για τους επιχειρηματίες ιατρικής μαριχουάνας και τους καλλιεργητές κάνναβης.

Εχοντας γίνει πλούσιος με αυτή την επιχειρηματική του κίνηση, πλέον διαφημίζει τον τρόπο ζωής του στο Instagram και ανεβάζει φωτογραφίες από όλο τον κόσμο όπου οργανώνει συνέδρια και πάρτι στα οποία προωθεί το εμπόριο του.

Γεννήθηκε στο Πόρτλαντ του Ορεγκον σε μία μικροαστική οικογένεια χαμηλού εισοδήματος, αλλά ο πατέρας του πέθανε όταν ο Μάικλ ήταν στην εφηβεία και η μητέρα του έγινε ναρκομανής.

Στα 19 του ξεκίνησε μία εταιρεία με λιπάσματα για γκαζόν, καθώς ο ίδιος δεν ήθελε μία συνηθισμένη δουλειά γραφείου.

Στη συνέχεια, στα 23 του, δύο φίλοι του είπαν πως θα μπορούσε να βγάλει πολλά χρήματα. Ετσι ξεκίνησε την καλλιέργεια μαριχουάνας και εξέλιξε τις τεχνικές του στο σημείο όπου τελικά έχτισε μια αυτοκρατορία.

Επιπλέον επικοινώνησε με πρώην αξιωματικούς της DEA, του FBI, και του RCMP που εργάζονταν στο τμήμα υποκλοπών και τους προσέλαβε για να τον διδάξουν πώς να σκανάρει τα σπίτια, τα οχήματά του, και τις επιχειρήσεις του για κοριούς.

Αυτό ωστόσο δεν τον γλύτωσε από το ανθρωποκυνηγητό, καθώς η επιχείρησή του μεγάλωνε. Πέρασε ένα διάστημα στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να παραδέχεται ανοιχτά τα προϊόντα της εταιρείας του. Μάλιστα στο επαγγελματικό του προφίλ αναφέρεται «Δεν έχει μόνο μια βαθιά αγάπη και πάθος για τη μαριχουάνα, αλλά επιπλέον δεν ήθελε και ο ίδιος να ζήσει με τον τρόπο που ζουν όλοι οι άλλοι, στραγγαλισμένοι από την λαβή του στάτους κβο της κοινωνίας. Αρνήθηκε να πάρει τις διαταγές και να παρελάσει σαν ένα μικρό καλό ρομπότ.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ