Αυστραλία: Φάρσα η ιστορία της Γαλλίδας που έψαχνε τον άντρα που την άφησε έγκυο [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυστραλία: Φάρσα η ιστορία της Γαλλίδας που έψαχνε τον άντρα που την άφησε έγκυο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστορία της 26χρονης Ναταλί Αμιό που ισχυριζόταν ότι έμεινε έγκυος κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Αυστραλία έγειρε εξαρχής υποψίες.

Η νεαρή είχε γυρίσει ένα βίντεο στο οποίο περιέγραφε όλη την ιστορία της γνωριμίας της με τον ξανθό, ψηλό και μαυρισμένο Αυστραλό από τον οποίο έμεινε έγκυος μετά την τελευταία της βραδιά στην χώρα, και ζητούσε από όποιον γνώριζε κάτι να την βοηθήσει να τον εντοπίσει.

Αυστραλία: Φάρσα η ιστορία της Γαλλίδας που έψαχνε τον άντρα που την άφησε έγκυο [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις καν το όνομά του;», ήταν το ερώτημα που της έθεσαν αρκετοί, που πήραν την απάντηση μέσω ενός δεύτερου βίντεο.

Σε αυτό αποκαλύπτεται και η αλήθεια, το γεγονός δηλαδή ότι όλη η ιστορία είναι απλώς μία φάρσα την οποία έστησε μία η Sunny Coast Social Media, μία εταιρεία που εδρεύει στο Κουίνσλαντ.

«Τον βρήκα», φαίνεται να λέει σε αυτό η 26χρονη που στη συνέχεια παραμερίζει για να μπει στο πλάνο ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Άντι Σέλαρ. «Αυτό ήταν ένα βίντεο που έγινε viral για την Holiday Mooloolaba. Το όνομά μου είναι Άντι Σέλαρ και είμαι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που ονομάζεται Sunny Coast Social Media. Κάνουμε διάφορα βίντεο για εταιρείες. Τώρα γνωρίζω ότι θα υπάρξουν πολλοί από εσάς που έχουν αναστατωθεί από αυτό... μάλλον όχι πολύ χαρούμενοι. Αλλά αυτή εδώ η δεσποινίς, ήταν απλά μία εθελόντρια σε αυτό. Εγώ έκανα το Facebook και το YouTube. Εγώ απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις. Δεν είχε καμία εμπλοκή σε αυτό, ήταν στην κυριολεξία απλά μία ηθοποιός», λέει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Όπως εξηγεί, έστησε την φάρσα γιατί ήθελαν να βάλουν την Μουλαλάμπα στον χάρτη «επειδή είναι ένα υπέροχο μέρος». «Για αυτό σας ευχαριστούμε που το είδατε και θα κάνουμε πολλά ακόμα βίντεο σαν αυτό», δήλωσε ο... αμετανόητος εμπνευστής της φάρσας που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί πάντως είναι ότι ήδη οι υποψίες για το εάν η Ναταλί Αμιό ήταν υπαρκτό πρόσωπο είχαν αρχίσει να παίρνουν τεράστιες διαστάσεις. Όπως είχε δηλώσει στην αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail ένας νεαρός, ήταν πρώην φίλος της με τον οποίο είχε σπουδάσει μάρκετινγκ και τουρισμό σε ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στα βόρεια του Μπρίσμπεϊν. Ο νεαρός που ονομάζεται Τζόρνταν Φόστερ, αποκάλυψε ότι το πραγματικό όνομα της κοπέλας είναι Αλιζέ Μισέλ και ότι διατηρεί εδώ και χρόνια σχέση. «Η ιστορία είναι πέρα για πέρα ψεύτικη», δήλωσε ο Φόστερ, τους ισχυρισμούς τους οποίους επιβεβαίωσε και μία φωτογραφία που τραβήχτηκε το 2014 στην Μουλαλάμπα και στην οποία φαίνεται μία κοπέλα που έχει απίστευτη ομοιότητα με την... Μισέλ.

Αυστραλία: Φάρσα η ιστορία της Γαλλίδας που έψαχνε τον άντρα που την άφησε έγκυο [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλίδα Αυστραλία ΦΑΡΣΑ ΒΙΝΤΕΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ