Τραγωδία στα Χανιά με έναν νεκρό και έναν τραυματία - iefimerida.gr

Τραγωδία στα Χανιά με έναν νεκρό και έναν τραυματία

Τραγωδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη διπλή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στα Χανιά με απολογισμό έναν 53χρονο νεκρό και έναν 18χρονο πολύ σοβαρά τραυματία.

Το χρονικό του δράματος εκτιλύχθηκε στα Τσικαλαριά Χανίων, και ξεκίνησε με έναν απλό τσακωμό μεταξύ δύο 18χρονων. Ο καβγάς άναψε με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Αμέσως μετά ο ένας από τους δύο 18χρονους, γυρίζοντας στο σπίτι του, εξήγησε στον 53χρονο πατέρα του τι είχε συμβεί και τότε εκείνος, πήγε στο σπίτι του άλλου νεαρού στα Τσικαλαριά προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις.

Εκεί ξεκίνησε το δράμα...Ο 53χρονος άνδρας που πήγε στο σπίτι κρατούσε μία μαγκούρα. Βλέποντας, την μαγκούρα ο 43χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, θέλησε να τρομάξει τον «εισβολέα» και πήγε στο δωμάτιό του, πήρε το όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα.

Το ανατριχιαστικό αποτέλεσμα όμως, ήταν να εξοστρακιστεί η σφαίρα και να καρφωθεί στο λαιμό του ίδιου του γιού του. Βλέποντας ο 43χρονος το παιδί του αιμόφυρτο και την γυναίκα του να βρίσκεται εκτός ελέγχου, άρχισε να πυροβολεί σε βάρος του 53χρονου ελαιουργού αφήνοντάς τον στον τόπο.Λίγο αργότερα συνελήφθη.

Πηγή: Cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ