Στα ύψη τα έσοδα από τις επεμβάσεις αναμόρφωσης κόλπου - iefimerida.gr

Στα ύψη τα έσοδα από τις επεμβάσεις αναμόρφωσης κόλπου

επεμβάσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στο νυστέρι των πλαστικών χειρουργών προκειμένου να βελτιώσουν την αισθητική του κόλπου τους και ο παγκόσμιος τζίρος από αντίστοιχες επεμβάσεις ξεπερνά ακόμα και τις πιο υπεραισιόδοξες προσδοκίες.

Πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian αναφέρει ότι ο κλάδος της πλαστικής χειρουργικής που ασχολείται με την αναμόρφωση του γυναικείου κόλπου εμφανίζει τρελή αύξηση εσόδων. Μάλιστα το αναλυτικό ρεπορτάζ που έκανε δημοσιογράφος της εφημερίδας, η οποία επισκέφτηκε ένα συνέδριο με θέμα την πλαστική χειρουργική κόλπου στις ΗΠΑ, εξηγεί πως το ίδιο το συνέδριο πρόβαλε κυρίως την χλιδάτη ζωή που έχουν όσοι γιατροί αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτή την άκρως κερδοφόρα «επιχείρηση».

Το άρθρο κάνει λόγο για τζίρους εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ και εξηγεί ότι πρόκειται για καθαρά αισθητικές επεμβάσεις για αυτό και κανείς δεν αναφέρεται σε «ασθενείς» αλλά σε «πελάτες». Παράλληλα τονίζει ότι αυτές οι επεμβάσεις αφορούν όλες τις ηλικίες των γυναικών, ακόμα και τις νεότερες γυναίκες, αφού αρκετές δεν είναι ικανοποιημένες από την όψη του κόλπου τους και επιθυμούν να την βελτιώσουν, έχοντας ως πρότυπο εικόνες που βλέπουν σε περιοδικά με ερωτικές φωτογραφήσεις.

Φυσικά πολλές είναι οι μεγαλύτερες γυναίκες που επιθυμούν να «ανανεώσουν», να «ανορθώσουν» και να «στενέψουν» τον κόλπο τους, να του «αφαιρέσουν την κουκούλα» ή απλώς να τον καλλωπίσουν.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι περισσότεροι γιατροί που συμμετείχαν στο συνέδριο είναι μαιευτήρες γυναικολόγοι που όπως οι ίδιοι αναφέρουν «εξετάζουν τις επιλογές τους» καθώς είναι φανερό πως οι πλαστικές επεμβάσεις από την μία πλευρά είναι πολύ πιο προσοδοφόρες από την άλλη είναι πολύ πιο απλές επεμβάσεις (σε σχέση π.χ. με μια επέμβαση τοκετού) καθώς δεν απαιτούν ιδιαίτερη ιατρική εμπειρία, ούτε καν πρακτική.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ