Ανήλικα κορίτσια είχαν πέσει «στα δίχτυα» μαστροπών στην Κάρπαθο - iefimerida.gr

Ανήλικα κορίτσια είχαν πέσει «στα δίχτυα» μαστροπών στην Κάρπαθο

Μαστροπός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κύκλωμα μαστροπείας με θύματα δύο ανήλικα κορίτσια, που κρατούνταν φυλακισμένα, εξιχνιάστηκε στην Κάρπαθο.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια από την Ουγγαρία είχαν εξαφανιστεί από την χώρα τους και είχαν καταλήξει στον «ιστό» κυκλώματος μαστροπών που τα κρατούσε φυλακισμένα στην Κάρπαθο, εξαναγκάζοντας τα να εκδίδονται σε πελάτες έναντι αδράς αμοιβής.

Οι συλληφθέντες είναι τρεις γυναίκες, ηλικίας 33, 32 και 16 ετών από την Ουγγαρία, και ένας 25χρονος Αλβανός, ο οποίος φέρεται να είναι και ο «εγκέφαλος» της σπείρας.

Ρόλο στην υπόθεση φαίνεται πως έπαιζε και η 16χρονη Ουγγαρέζα, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 12 Οκτωβρίου στις αρχές της πατρίδας της. Ως τώρα, έχει επιβεβαιωθεί ότι φυλακισμένη ήταν η 15χρονη, αλλά οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο και η δεύτερη ανήλικη να ήταν θύμα των μαστροπών και να εξαναγκάστηκε να συνεργάστεί παρά τη θέληση της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ