Απόπειρα παράνομης υιοθεσίας βρέφους στις Αχαρνές - iefimerida.gr

Απόπειρα παράνομης υιοθεσίας βρέφους στις Αχαρνές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη, στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιλίου, ανδρόγυνο - ημεδαπός άνδρας ηλικίας 45 ετών και 38χρονη υπήκοος Βουλγαρίας - για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας νεογέννητου βρέφους. Για το ίδιο αδίκημα συνελήφθησαν ως συνεργοί και δύο άνδρες, ηλικίας 47 και 23 ετών, ενώ αναζητείται η βιολογική μητέρα.

Τον περασμένο Ιούνιο, το ανδρόγυνο εντόπισε στη Βουλγαρία 18χρονη έγκυο, υπήκοο Βουλγαρίας και συμφώνησε μαζί της να τους παραδώσει το βρέφος αμέσως μετά την γέννησή του, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.500 ευρώ.

Στις 20 Αυγούστου 2015, η 18χρονη, συνοδευόμενη από τους δύο συλληφθέντες, μετέβη σε μαιευτήριο της Αττικής, όπου και γέννησε, δηλώνοντας ως δικά της τα στοιχεία ταυτότητας της 38χρονης συλληφθείσας.

Την περασμένη Πέμπτη, οι δύο συλληφθέντες πήγαν εκ νέου στο μαιευτήριο, προκειμένου να τους χορηγηθεί βεβαίωση γέννησης του νεογνού, ώστε στη συνέχεια να δηλωθεί η γέννησή του στο αρμόδιο ληξιαρχείο. Για το σκοπό αυτό προσκόμισαν φωτοαντίγραφα των ταυτοτήτων των φερομένων ως γονέων, αλλά διαπιστώθηκε ότι η φερόμενη ως μητέρα όπως εικονιζόταν στη φωτογραφία της ταυτότητας, δεν ταυτιζόταν με τη βιολογική μητέρα.

Ενημερώθηκε αμέσως το Τ.Α. Ιλίου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 47χρονου, στην περιοχή των Αχαρνών, βρέθηκαν οι συλληφθέντες, καθώς και το νεογέννητο βρέφος το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η βιολογική μητέρα αναζητείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αχαρνές παράνομη υιοθεσία αντρόγυνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ