Η Rihanna «χούφτωνε» ημίγυμνες χορεύτριες στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Η Rihanna «χούφτωνε» ημίγυμνες χορεύτριες στο Λονδίνο

Rihanna
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεφάντωσε για τα καλά στο Λονδίνο, η άτακτη τραγουδίστρια Rihanna, η οποία βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία στα πλαίσια της τελευταίας της περιοδείας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της βρετανικής Sun, η Rihanna το βράδυ της περασμένης Τετάρτης βγήκε με τον πρώην της σύντροφο και παίκτη του μπέιζμπολ Ματ Κεμπ και αφού τα ήπιαν, παρέα με τους τεχνικούς της περιοδείας, σε ένα μπαρ με καραόκε (όπου αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η Rihanna τραγούδησε κομμάτια των Guns n Roses), το ζευγάρι μόνο του πήγε στο Stringfellows όπου η διάσημη τραγουδίστρια ήταν τόσο ενθουσασμένη με το στριπ σόου από τις τόπλες χορεύτριες που συνέχεια τις ακουμπούσε. Μάλιστα κάποια στιγμή εικάζεται πως έβαλε το κεφάλι της ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια μιας χορεύτριας την οποία είχε πληρώσει για να της κάνει προσωπικό χορό, γεγονός που εξόργισε τους άντρες ασφαλείας του μαγαζιού, που αναγκάστηκαν να τις κάνουν συστάσεις να σταματήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ