«Ένα πιάνο μια φωνή»...ταξιδεύουν σε Κωνσταντινούπολη και Νέα Υόρκη - iefimerida.gr

«Ένα πιάνο μια φωνή»...ταξιδεύουν σε Κωνσταντινούπολη και Νέα Υόρκη

Πρωτοψάλτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μουσική παράσταση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του Στέφανου Κορκολή, η καλλιτεχνική συνάντηση που άγγιξε τις καρδιές μας συνεχίζει το μελωδικό της ταξίδι εκτός των συνόρων της χώρας.

Στις 22 Οκτωβρίου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής, προσκεκλημένοι από τη Ρωμέϊκη Κοινότητα, θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη και θα παρουσιάσουν το ρεσιτάλ «Ένα πιάνο-μια φωνή», προς τιμήν της Α.Θ.Π του Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, επί τη ευκαιρία της συμπληρώσεως 20 χρόνων από της αναρρήσεώς του στον Οικουμενικό θρόνο.

Λίγο μετά, στις 30 Οκτωβρίου, οι δύο καλλιτέχνες θα μεταβούν στη Νέα Υόρκη, συμμετέχοντας στην εκδήλωση του εορτασμού 50 χρόνων της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Υόρκη. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα παρουσιάσουν την παράσταση «Ένα πιάνο-μια φωνή» 'στολίζοντας' το μωσαϊκό της ιστορίας του Αγίου Δημητρίου με μαγευτικές ερμηνείες και μουσική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ