Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέτρεψε αυτοκτονία την τελευταία στιγμή. - iefimerida.gr

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέτρεψε αυτοκτονία την τελευταία στιγμή.

sms
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άντρας 42 ετών έστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό της γυναίκας του, με το οποίο την ενημέρωνε για την απόφασή του να αυτοκτονήσει. Ένας φίλος του ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία κατάφερε τελικά να αποτρέψει την αυτοκτονία.Η Δίωξη συνεργάστηκε άμεσα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία ήταν συνδρομητής ο 42χρονος. Ύστερα από ψηφιακή σάρωση και ανάλυση των συντεταγμένων του κινητού του, εντοπίστηκε στο Μπουρνάζι.

Την υπόθεση ανέλαβε αμέσως η Άμεση Δράση αναζητώντας τον στην περιοχή. Τελικά ο 42χρονος βρέθηκε ημιλιπόθυμος στο αυτοκίνητό του, με τη ζώνη ασφαλείας δεμένη γύρω από το λαιμό του.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής όπου του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και η κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ