Μητρόπουλος: Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει

Παρέμβαση στο δελτίο ΜΕΓΚΑ έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος προσπαθώντας να αντικρούσει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού για τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής.

Μιλώντας εν θερμώ, ο κ. Μητρόπουλος είπε πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τον ευτέλισε στο πανελλήνιο με αποτέλεσμα να πει: «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

Το θέμα έχει να κάνει με το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής - για την οποία ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί.

"Πρέπει το πανελλήνιο να μάθει. Η κυρία συνεργάτιδά σας δεν διάβασε τη γνωμοδότηση, η οποία λέει ότι το αδίκημα έχει παραγραφεί από το 2010 και ειλικρινά, δεν ξέρω τι απονενοημένη κίνηση θα κάνω", συνέχισε οργισμένος ο κ. Μητρόπουλος.

"Με ευτελίσατε, σάς παρακαλώ πολύ να ζητήσετε συγγνώμη στο κοινό σας. Σφάλατε κι εσείς και ο κ. Εισαγγελέας. Υποπέσατε σε τερατώδες λάθος, παρασύρατε το μεγάλο κανάλι, με ευτελίσατε", είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στο ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη.

Ο ίδιος δε σε ανοιχτή πρόσκληση του καναλιού για αυριανή παρουσία του σε πρωϊνή εκπομπή, προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, απάντησε ότι "μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει. Ακούει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όλο το πανελλήνιο. Γιατί το κάνατε αυτό σε βάρος ενός αγωνιστή και ενός τίμιου πολίτη; Δεν έπρεπε το μεγάλο κανάλι που τόσο έχω στηρίξει και τόσο με έχει στηρίξει, να το κάνει αυτό!".

Ο κ. Μητρόπουλος είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός της λίστας του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Αλέξης Μητρόπουλος ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ