Λαφαζάνης κατά υπηρεσιακής κυβέρνησης: Εχει μνημονιακό προσανατολισμό - iefimerida.gr

Λαφαζάνης κατά υπηρεσιακής κυβέρνησης: Εχει μνημονιακό προσανατολισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια φορά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Λαϊκή Ενότητα βγαίνει στην... επίθεση και τώρα στο στόχαστρο μπαίνει η υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Με ανακοίνωση της η ΛΑ.Ε. τονίζει ότι το κόμμα δεν ενημερώθηκε για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, η οποία φέρνει έντονο μνημονιακό προσανατολισμό.

Αναλυτικά:

«Η υπηρεσιακή κυβέρνηση σχηματίστηκε , χωρίς την παραμικρή ενημέρωση – για γνώμη ούτε λόγος- της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (δεν γνωρίζουμε για τα άλλα κόμματα). Αυτή η κυβέρνηση φέρνει έντονο μνημονιακό, νεοφιλελεύθερο και δεξιό προσανατολισμό, λες και οι εκλογές έχουν μοναδικό σκοπό να εκβιάσουν τη λαϊκή συναίνεση σε κυβέρνηση μνημονιακής «ενότητας». Η βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή συνεχίζεται. Δύο φορές στις τελευταίες αναμετρήσεις ο λαός ψήφισε κατά των μνημονίων και τα κατεστημένα μαγειρεία απτόητα, γράφουν το λαό στα παλιά τους τα παπούτσια, ακολουθώντας την καταστροφική μνημονιακή πορεία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ