Απίστευτη δήλωση Παπαγγελόπουλου: Θα παραδώσω πάλι στον Παρασκευόπουλο το υπ. Δικαιοσύνης - iefimerida.gr

Απίστευτη δήλωση Παπαγγελόπουλου: Θα παραδώσω πάλι στον Παρασκευόπουλο το υπ. Δικαιοσύνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους συνεργάτες και υπαλλήλους του υπουργείου Δικαιοσύνης ευχαρίστησε ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος παρέδωσε την σκυτάλη στον νέο υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο κ. Παρασκευόπουλος κατά τη διαδικασία παράδοσης –παραλαβής υποστήριξε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι αδιάκοπη και να μην έχει διαλείμματα, προσθέτοντας πως πρέπει να είναι παρούσα, να λύνει τα προβλήματα και να λειτουργεί παραγωγικά.

Αναφερόμενος στον κ. Παπαγγελόπουλο, ο απερχόμενος υπουργός είπε:

«Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εξασφαλίζει αυτή τη συνέχεια. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί στις ανάγκες που υπάρχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου, είναι ευφυής και καλός άνθρωπος». Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κ. Παρασκευόπουλο για την συνεργασία που είχαν, επισήμανε ότι «μετά από 22 μέρες έχω τη βεβαιότητα ότι η τελετή αυτή θα έχει αντίστροφη φορά. Θα παραδώσω εγώ το υπουργείο στον κ. Παρασκευόπουλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ