Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της υπηρεσιακής κυβέρνησης [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της υπηρεσιακής κυβέρνησης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου της υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό την Πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου.

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της υπηρεσιακής κυβέρνησης [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου πόζαραν για την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία, στα σκαλοπάτια της Βουλής. Προφανώς όλοι ελπίζουν η φωτογραφία να μη έχουν την τύχη της οικογενειακής φωτογραφίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία λιδωρήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο με την καυστική απεικόνιση των πεπραγμένων των υπουργών.

Κατά την εισήγησή της, η κ. Θάνου αναφέρθηκε στην κύρια αρμοδιότητα της κυβέρνησης, που είναι «η διασφάλιση της διεξαγωγής των εκλογών κατά τρόπο αδιάβλητο και μέσα σε ένα ήρεμο κλίμα».

Μίλησε όμως και για το πολύ πιθανό σενάριο να απαιτηθεί να διαχειριστεί και ορισμένα άλλα ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό και η ομαλή έναρξη και λειτουργία των σχολείων.

«Θα καταβάλλουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας ώστε και οι εκλογές να γίνουν με τρόπο άψογο και όλα τα άλλα ζητήματα που πιθανόν να προκύψουν να επιλυθούν με κατά τον δυνατόν επιτυχέστερο τρόπο», πρόσθεσε η πρωθυπουργός.

Αναφορικά με τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης η κ. Θάνου είπε ότι πρόκειται για πρόσωπα τα οποία ήταν κατά το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, δηλαδή, διακεκριμένες προσωπικότητες της επιστήμης, της πολιτικής, της τέχνης.

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της υπηρεσιακής κυβέρνησης [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της υπηρεσιακής κυβέρνησης [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θάνου υπουργοί συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ