Η Smart έκανε το Fortwo cabrio

Αυτό είναι το ανοιχτό Smart Fortwo, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης και αισθητικά διαφοροποιείται από το κλειστό μόνο σε κάποιες λεπτομέρειες.

Πέρα βέβαια από τη μαλακή οροφή, η οποία είναι διαθέσιμη σε κόκκινο, μπλε και μαύρο, έχει θερμαινόμενο γυάλινο πίσω παρμπρίζ και ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού -ακόμα και εν κινήσει και ανεξαρτήτως ταχύτητας- είτε με τηλεχειρισμό από το τηλεκοντρόλ όταν το Fortwo είναι παρκαρισμένο.

Παράλληλα, για φουλ open air, αφαιρούνται οι πλευρικές μπάρες της οροφής –αποθηκεύονται σε ειδική θέση στην πόρτα του πορτμπαγκάζ- και κατεβαίνουν τα παράθυρα, όχι όμως και τα μικρά πίσω από τις πόρτες.

Το νέο Smart Fortwo Cabrio θα είναι διαθέσιμο καταρχήν με τα δύο 3κύλινδρα σύνολα των 71 και των 90 ίππων, που συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Αργότερα θα ακολουθήσει και μια έκδοση Brabus με περίπου 140 άλογα, ενώ ενδιαφέρον είναι πως η Smart εξελίσσει και θα παρουσιάσει στο μέλλον ανοιχτή έκδοση και του Forfour.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο smart for two κάμπριο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ