Μαντάς: Η εικόνα των γκάλοπ θα αλλάξει -Φαίνεται οι ΑΝΕΛ να μην μπαίνουν στη Βουλή - iefimerida.gr

Μαντάς: Η εικόνα των γκάλοπ θα αλλάξει -Φαίνεται οι ΑΝΕΛ να μην μπαίνουν στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δεύτερη δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας (πανελλαδική αυτή τη φορά), οδήγησε τον πρώην γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαντά, να μιλήσει για αμηχανία μπροστά στα δύσκολα διλήμματα που έχουν τεθεί.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Μαντάς τόνισε ότι οι πολίτες βρίσκονται μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα και υπό το πρίσμα αυτό θα πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη ημέρα.

«Οι πολίτες δεν πρέπει να απέχουν από τις εκλογές και να δράσουν» δηλώνει ο κ. Μαντάς και εκτίμησε πως η εικόνα αυτή θα αλλάξει και μάλιστα ριζικά το επόμενο διάστημα.

«Εάν τα κόμματα λάβουν μικρά ποσοστά αυτό θα είναι ένα μήνυμα προς τα πολιτικά κόμματα και θα σημαίνει συνεργασίες» είπε ο κ Μαντάς και κατέληξη λέγοντας πως η σημερινή εικόνα με τις δημοσκοπήσεις θα αλλάξει το επόμενο διάστημα … ενώ «φαίνεται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να μην μπαίνουν στη Βουλή»


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρηστος μαντας εκλογές 2015 γκάλοπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ