Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στην κηδεία του Νίκου Γιγουρτάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στην κηδεία του Νίκου Γιγουρτάκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχαιρέτησαν σήμερα τον Νίκο Γιγουρτάκη οι συγγενείς και φίλοι του στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Όλοι ήταν ντυμένοι στα λευκά, όπως τους ζήτησε η οικογένεια του νεαρού επιχειρηματία. Με δάκρυα στα μάτια έφτασαν στο κοιμητήριο οι γονείς και ο αδερφός του. Όλοι όσοι ήταν εκεί, άνθρωποι από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο, συγκλονίστηκαν από την σπαρακτική κραυγή της μάνας που έχασε το παιδί της.

Ανάμεσα στους διάσημους φίλους του Νίκου Γιγουρτάκη παρευρέθησαν ήταν η Αγγελική Ηλιάδη, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Όλγα Φαρμάκη, η Έλενα Γκρέκου, η Χριστίνα Παππά, η Τζο Τόγκου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Μαριάντα Πιερίδη.

Τραγική φιγούρα στην τελετή ήταν η πρώην σύντροφος του εκλιπόντα, η Χριστίνα Κολέτσα. Συντετριμμένη ψυχολογικά ήταν έτοιμη να λυποθυμήσει την ώρα που κατέβαινε τα σκαλιά του Ιερού Ναού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ