Κορίτσια... ο Φασμπέντερ! [trailer] - iefimerida.gr

Κορίτσια... ο Φασμπέντερ! [trailer]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταινία λένε πως είναι φοβερή και έρχεται σύντομα και στις αίθουσες της χώρας μας. Πάντως εμείς θα την βλέπαμε ούτως ή άλλως μόνο και μόνο για τον Φασμπέντερ

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης του Hunger, Στιβ ΜακΚουίν, συνεργάζεται ξανά με τον Μάικλ Φασμπέντερ στο Shame, μια συγκλονιστική και επίκαιρη ταινία γύρω από τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή μας και τις εμπειρίες που μας καθορίζουν. O Φασμπέντερ κέρδισε το βραβείο αντρικής ερμηνείας στην 68η Μόστρα της Βενετίας, όπου καταχειροκροτήθηκε η ταινία. Συμπρωταγωνιστεί η υποψήφια για Όσκαρ Κάρεϊ Μάλιγκαν (An Education).

Ο Μπράντον είναι γύρω στα 30, ζει στην Νέα Υόρκη και δεν μπορεί να χειριστεί την σεξουαλική του ζωή. Όταν η ιδιότροπη νεότερη αδερφή του μετακομίζει στο διαμέρισμά του, ο κόσμος του Μπράντον εκτροχιάζεται.

Η ταινία Shame έρχεται τον Ιανουάριο στους κινηματογράφους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ