Το νέο Kia Sportage είναι μοντέρνο και δυναμικό - iefimerida.gr

Το νέο Kia Sportage είναι μοντέρνο και δυναμικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Kia Sportage και στις οποίες φαίνεται η πιο σύγχρονη και δυναμική προσέγγισή του σε μια κατηγορία που γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

Στα ιδιαίτερα γνωρίσματά του συγκαταλέγονται και οι προβολείς, που δεν αποτελούν πλέον ενιαίο σύνολο με τη μάσκα αλλά έχουν μετατοπιστεί προς τα πάνω, ενώ στο νέο στυλ έχει εναρμονιστεί και το πίσω μέρος. Το προφίλ του νέου Sportage από την άλλη ακολουθεί σε γενικές γραμμές αυτό της τρέχουσας γενιάς που έτσι κι αλλιώς είναι χαρακτηριστικό.

Για το εσωτερικό προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφίες, αλλά οι πληροφορίες λένε πως θα συνδυάζει στοιχεία από τα Sorento και Optima. Όσο για τις εξωτερικές του διαστάσεις αναμένεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτερες σε σχέση με αυτές του υπάρχοντος μοντέλου.

Η γκάμα των κινητήρων του νέου Sportage θα περιλαμβάνει τον τετρακύλινδρο βενζίνης των 1.600 κυβικών του ομίλου Hyundai, με 135 ίππους στην ατμοσφαιρική και 175 στην turbo εκδοχή του, καθώς και τους 2 diesel των 1.700 και των 2.000 κυβικών. Ο πρώτος με 115 άλογα και ο μεγαλύτερος είτε με 136 είτε με 184.

Το νέο Kia Sportage είναι μοντέρνο και δυναμικό | iefimerida.gr 0
Το νέο Kia Sportage είναι μοντέρνο και δυναμικό | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Kia Sportage αυτοκίνητο δυνατότητες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ