Ψήνω, άρα μαρινάρω - Μια καλή συνταγή

Μοναδική για μπριζόλες και κοτόπουλο.

Υλικά
Μπριζόλες χοιρινές ή κοτόπουλο σε κομμάτια
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Πολλά αρωματικά βότανα
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά τζίτζερ σε σκόνη
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Χυμό 1 λεμονιού
Κόκκους πιπεριού όλα τα χρώματα
1 σκελίδα σκόρδο χοντροκομμένη
Χοντρό αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά
Πασπαλίζουμε άφοβα το κρέας
Τοποθετούμε σφιχτά σε άλλο μπολ και βάζουμε στο ψυγείο για ώρες
Οσο περισσότερο, τόσο καλύτερα

Οταν βλέπεις τη μαρινάδα δεν είναι όμορφη, αλλά είναι απαραίτητη για τη γεύση και δίνει απολαυστικό αποτέλεσμα και τρυφερό κρέας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ