Ψήνω, άρα μαρινάρω - Μια καλή συνταγή | GASTRONOMIE | iefimerida.gr

Ψήνω, άρα μαρινάρω - Μια καλή συνταγή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοναδική για μπριζόλες και κοτόπουλο.

Υλικά
Μπριζόλες χοιρινές ή κοτόπουλο σε κομμάτια
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Πολλά αρωματικά βότανα
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά τζίτζερ σε σκόνη
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Χυμό 1 λεμονιού
Κόκκους πιπεριού όλα τα χρώματα
1 σκελίδα σκόρδο χοντροκομμένη
Χοντρό αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά
Πασπαλίζουμε άφοβα το κρέας
Τοποθετούμε σφιχτά σε άλλο μπολ και βάζουμε στο ψυγείο για ώρες
Οσο περισσότερο, τόσο καλύτερα

Ψήνω, άρα μαρινάρω - Μια καλή συνταγή | iefimerida.gr 0
Ψήνω, άρα μαρινάρω - Μια καλή συνταγή | iefimerida.gr 1

Οταν βλέπεις τη μαρινάδα δεν είναι όμορφη, αλλά είναι απαραίτητη για τη γεύση και δίνει απολαυστικό αποτέλεσμα και τρυφερό κρέας.

Ψήνω, άρα μαρινάρω - Μια καλή συνταγή | iefimerida.gr 2
Ψήνω, άρα μαρινάρω - Μια καλή συνταγή | iefimerida.gr 3
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ