«Χλιαρή» στήριξη Δημαρά σε Ψωμιάδη - iefimerida.gr

«Χλιαρή» στήριξη Δημαρά σε Ψωμιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ναι μεν, αλλά…» ή αλλιώς «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ». Χωρίς να συνταχθεί με τη γραμμή του ΠΑΣΟΚ αλλά αποφεύγοντας να στηρίξει δυναμικά τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς προσπάθησε να ξεφύγει από τις συμπληγάδες της ερώτησης που του έθεσαν στο Flash.

«Το θέμα του κ. Ψωμιάδη παρά ταύτα είναι ένα θέμα πάρα πολύ σοβαρό και το οποίο πρέπει να δούμε με τη νηφαλιότητα και την ψυχραιμία που επιβάλλεται στις μέρες μας να προσεγγίζουμε τέτοιου είδους γεγονότα. Η επίκληση του κ. Ψωμιάδη ότι υπάρχει ένας διαχωρισμός ανάμεσα στο πνεύμα και στο γράμμα του νόμου είναι ακριβής και είναι αληθής. Το θέμα είναι αν αυτό το οποίο επικαλείται και σύμφωνα με τη δικογραφία και τη δίκη αποδεικνύεται ή όχι» σημείωσε ο Γιάννης Δημαράς.

Ζήτησε και συνεργασία

Μάλιστα, συντάχθηκε και με τη γραμμή πολλών υπουργών του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να ειπωθεί η αλήθεια στον ελληνικό λαό για την οικονομική κατάσταση της χώρας. «Το θέμα είναι αν ο ελληνικός λαός, οι έλληνες πολίτες γνωρίζουν ακριβώς την αλήθεια, γνωρίζουν ακριβώς τα οικονομικά μεγέθη και γνωρίζουν ακριβώς τι η εκτελεστική εξουσία έχει στο μυαλό της και σχεδιάζει» σημείωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ του ενδεχόμενου συνεργασίας προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση. «Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά πρέπει σοβαρά να κάτσουμε να συζητήσουμε και να δούμε και με ποιο τρόπο συνεργασιών θα μπορέσει η ελληνική κοινωνία να ξεφύγει από αυτό το σφυγμό στο λαιμό του σχοινιού που την πνίγει. Και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε παραπέρα όλοι μαζί. Αλλά τίμια, καθαρά και χωρίς ολιγαρχικές και αυταρχικές αποφάσεις» ξεκαθάρισε ο κ. Δημαράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ