Στη φυλακή οι ληστές με τα καλάσνικοφ - iefimerida.gr

Στη φυλακή οι ληστές με τα καλάσνικοφ

ληστές με τα καλάσνικοφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκαν στη φυλακή οι πέντε από τους έξι κατηγορούμενους για συμμετοχή στη συμμορία των ληστών με τα καλάσνικοφ. Ο ανήλικος, μέλος της συμμορίας, θα οδηγηθεί στη Στέγη Ανηλίκων Βόλου. Σε ότι αφορά την 16χρονη δεν κρίθηκε προφυλακιστέα, καθώς από τη δικογραφία δεν προέκυψε κανένα στοιχείο για συμμετοχή της στις ληστείες.

Στο πολυσέλιδο απολογητικό του υπόμνημα ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας δέχεται ότι συμμετείχε σε έξι από τις 15 ληστείες ,αρνούμενος όμως ότι είχε ηγετικό ρόλο, όπως του χρεώνει το κατηγορητήριο. Επιπλέον, αρνείται τις κατηγορίες για συμμετοχή στους βιασμούς και τις ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο εκ των θυμάτων των ληστειών.

«Σημειώνω ότι δεν ανάγκασα τη σύζυγο του.....με κανένα τρόπο να πιάσει το γεννητικό μου μόριο, καθώς εδώ και πέντε μήνες, μετά από ένα σοβαρό χειρουργείο στα γεννητικά μου όργανα έχω σοβαρά προβλήματα στύσης ,από τα οποία έχει διαταχθεί σημαντικά η ψυχολογία μου.

Συνεπώς αρνούμαι κατηγορηματικά τη συμμετοχή μου στις ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ένα απόσπασμα του απολογητικού υπομνήματός του ο κατηγορούμενος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ