Σοκ: Ο Γάλλος ΥΠΕΞ καταρρέει μπροστά στις κάμερες [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ: Ο Γάλλος ΥΠΕΞ καταρρέει μπροστά στις κάμερες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει βλέμμα κενό, πρόσωπο σαν κερί. Πίσω από το βήμα, ο Λορέν Φαμπιούς παραπατά, μοιάζει σαν να φεύγει προς τα πίσω, πιάνεται από τον τοίχο πίσω του, τα γόνατά του λυγίζουν. Ο Γάλλος ΥΠΕΞ είχε μια σοβαρή αδιαθεσία την Κυριακή στην Πράγα.


Μόλις τελείωνε μια συνέντευξη τύπου με τον Τσέχο ομόλογό του, Lubomir Zaorálek, όταν ο Φαμπιούς ένιωσε άσχημα. Οι συνεργάτες του έτρεξαν αμέσως δίπλα του και τον έβγαλαν έξω από την αίθουσα.
«Είχε μια αδιαθεσία που κράτησε πέντε λεπτά. Είναι πολύ καλά τώρα, πήγε κανονικά στο επίσημο δείπνο με τον ομόλογό του» έσπευσε να καθησυχάσει η διευθύντρια του γραφείου τύπου του. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «ο υπουργός είχε κάποια γρίπη φεύγοντας από το Παρίσι».

«Επί 30 δευτερόλεπτα αισθάνθηκα δυσφορία, μετά ήμουν καλύτερα» δήλωσε ο Φαμπιούς μετά το συμβάν και σχολίασε τα δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου που ανέφεραν ότι πάσχει από κάποια νευρολογική ασθένεια όπως το Πάρκινσον : «Σας είπαν ότι πάσχω από Πάρκινσον; Προς το παρόν δεν μου έχει συμβεί. Έχετε την εντύπωση ότι τρέμω;».

Κύκλοι από το περιβάλλον του Φαμπιούς ανέφεραν ότι «O Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, έχει εξάψεις όταν βρίσκεται υπό καθεστώς στρες. Από την πλευρά του, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, όταν είναι κουρασμένος, εμφανίζει τρέμουλο στα χέρια του. Πάντως δε έχει ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος Πάρκινσον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καταρρέει Λορέν Φαμπιούς Πάρκινσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ