Οι… «κερατάδες» της ΝΔ - iefimerida.gr

Οι… «κερατάδες» της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλησε να υπερασπιστεί τον τέως πρωθυπουργό και αρχηγό της ΝΔ Κώστα Καραμανλή επιτιθέμενος στο Γιώργο Αλογοσκούφη αναφορικά με τα όσα υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Επί της ουσίας όμως, κατάφερε να επικρίνει τον Κώστα Καραμανλή για τον τρόπο που (δε) λειτουργούσαν τα κομματικά όργανα!

Ο λόγος για τον Θεόδωρο Καράγολου, ο οποίος επέλεξε το κρατικό ραδιόφωνο προκειμένου να κάνει την επανεμφάνισή του μετά από καιρό στη δημόσια πολιτική ζωή. «Είναι εύκολο για τον καθένα να λέει ό, τι θέλει όταν ξέρει ότι δεν θα βγει ο Κώστας ο Καραμανλής να πει πως έχουν τα πράγματα. Θυμάμαι ότι για πέντε χρόνια ο Γιώργος ο Αλογοσκούφης ήταν πανίσχυρος Υπουργός Οικονομίας, ο οποίος μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε και το 2004-2005 που ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Τότε επικράτησε η γνώμη του κύριου Αλογοσκούφη που έλεγε για ήπια δημοσιονομική προσαρμογή και όχι για επανάσταση που έπρεπε να γίνει» ανέφερε ο κ. Καράογλου, καρφώνοντας με το δικό του τρόπο τον πρώην τσάρο και υπερασπιζόμενος τον Κώστα Καραμανλή.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως, επέκρινε με σκληρό τρόπο τον τότε αρχηγό της ΝΔ για τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονταν οι αποφάσεις. «Πάντα ήμασταν οι κερατάδες που τα μαθαίναμε όταν έβγαιναν στον τύπο κι έπρεπε να βγούμε και να πούμε τι ωραίο που είναι αυτό το νομοσχέδιο. Ποτέ τότε στη ΝΔ δε λειτουργούσε η εσωκομματική δημοκρατία. Δεν μαζευόμαστε να κουβεντιάσουμε» ήταν τα λόγια του κ. Καράογλου.

Και για Ψωμιάδη

Παράλληλα, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης πήρε θέση και για την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Θυμήθηκε μάλιστα και τους «Άθλιους» του Βίκτωρος Ουγκώ. «Όταν ήμουν μικρός διάβασα πάρα πολλές φορές ένα βιβλίο που μου αρέσει πάρα πολύ, τους ‘Άθλιους’ του Β. Ουγκώ, όπου ο γνωστός αστυνομικός Ιαβέρης κυνηγούσε τον Άη Γιάννη που είχε κλέψει ένα ψωμί, ενώ δίπλα του γίνονταν σημεία και τέρατα. Θέλω να πω ότι αν η κυβέρνηση ξεκινάει κάθαρση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, με το πρόσχημα το γνωστό, τότε ας μην σταματήσει εκεί, αλλά ας προχωρήσει και παραπέρα» υπογράμμισε ο βουλευτής, αφήνοντας είναι η αλήθεια ελάχιστα περιθώρια παρερμηνειών και παρεξηγήσεων. Βλέπετε στη συνέχεια του λόγου ξεκαθάρισε ότι οι σημερινοί «άθλιοι» είναι οι έλληνες πολίτες. «Στην παρούσα φάση ‘Οι Άθλιοι’ είναι οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τρομερά οικονομικά προβλήματα, έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης, το οποίο είναι ένα ζήτημα που η κυβέρνηση θα έπρεπε να το δει με πολύ ιδιαίτερη προσοχή» σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ