Πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα απέκτησε η Σκόντα Ξάνθη - iefimerida.gr

Πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα απέκτησε η Σκόντα Ξάνθη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η Σκόντα Ξάνθη, η οποία απέκτησε τον Ντάνιελ Νιέτο Βέλα, ο οποίος μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Μπαρτσελόνα.

Ακόμα μία προσθήκη για την ομάδα της Ξάνθης, η οποία ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Ντάνι Νιέτο Βέλα. Ο Ισπανός, που είχε κάνει ήδη γνωστή την άφιξή του στην χώρα μας για λογαριασμό του Ακριτικού συλλόγου, ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση της ομάδας. Ο Νιέτο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Μαγιόρκα και Εσπανιόλ, πριν μετακινηθεί στη Β ομάδα των Καταλανών. Πέρασε ως δανεικός από τη Χιρόνα, μεταπήδησε στην Αλκορκόν και από εκεί στη Μπαρτσελόνα Β, απ' όπου τον απέκτησε η Έιμπαρ, κάνοντας την πιο ακριβή της μεταγραφή έναντι 75 χιλιάδων ευρώ. Εκεί αγωνίστηκε πολύ λίγο, μόλις 211 λεπτά σε 9 ματς.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Daniel Nieto Vela.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νιετο βελα Σκόντα Ξάνθη Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ