Ο Γιαννόπουλος εγκαταλείπει τους ΑΝΕΛ - Δεν θα είναι υποψήφιος - iefimerida.gr

Ο Γιαννόπουλος εγκαταλείπει τους ΑΝΕΛ - Δεν θα είναι υποψήφιος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα είναι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Ελληνες στις επερχόμενες εκλογές, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας, Θανάσης Γιαννόπουλος.

«Έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Δεν θα είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο κ. Γιαννόπουλος, που είναι πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, ήταν πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στη Φθιώτιδα τις προηγούμενες εκλογές.

Οπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αιτία της απόφασης του είναι η διάρρηξη των σχέσεών του με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ είχε ως αφετηρία τις λίστες των δημοσιογράφων που έστειλε στην ΕΣΗΕΑ και την αρμόδιο εισαγγελέα ο κ. Καμμένος και στις οποίες αναφέρονταν ονόματα δημοσιογράφων και ποσά που πληρώθηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο κ. Γιαννόπουλος με ανακοίνωση δεν είχε εκφράσει μόνο τις αντιρρήσεις αλλά και την δημόσια διαφωνία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ