Θεοδωράκης: Η κρίση ανήκει στον Τσίπρα, η λύση ανήκει στο Ποτάμι - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Η κρίση ανήκει στον Τσίπρα, η λύση ανήκει στο Ποτάμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβασε τον πήχη ο Σταύρος Θεοδωράκης για το τι περιμένει από τις επικείμενες εκλογές για το Ποτάμι.

Μιλώντας στον Alpha, έκανε λόγο για διψήφιο ποσοστό, έτσι ώστε το κόμμα του να γίνει ο ρυθμιστής των επόμενων εκλογών. Παράλληλα, άσκησε μια άλλη μια φορά έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας ευθύνεται για την κατεδάφιση της χώρας. Ηταν πολύ λιγότερος των προσδοκιών του κόσμου, ενώ ακόμη και στα μικρά θέματα προκάλεσε χάος».

Ερωτηθείς για τις συνεργασίες, ανέφερε ότι αισθάνεται το ίδιο άβολα και με τη Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο θα συνεργαστεί «με τον οποιοδήποτε για το πατριωτικό καθήκον». Όπως είπε, "η κρίση που βιώνουμε σήμερα είναι δική τους. Είναι του παλιού πολιτικού συστήματος. H λύση όμως είναι δική μας".

Επέκρινε μάλιστα τη δήλωση του υπουργού Ν. Βούτση ότι εάν δεν επανεκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα αντιταχθεί στη συμφωνία που υπέγραψε, λέγοντας ότι «δεν είναι τιμητικό για τους αριστερούς να δηλώνουν ότι θα ξαναγίνουν αντιμνημονιακοί στο δικό τους Μνημόνιο, εάν χάσουν την καρέκλα τους».

Σχολιάζοντας τις υπό συζήτηση συμπράξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, τόνισε ότι δεν συμφωνεί με τις «πρόσκαιρες συγκολλήσεις για να διασωθούν κάποιοι εκλογικά», ενώαναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου τη χαρακτήρισε «δικτατορίσκο», από την οποία «έπρεπε να είχαμε απαλλαχθεί».
Σημειώνεται ότι σήμερα το βράδυ στο Μουσείο Μπενάκη είναι προγραμματισμένη η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του Ποταμιούπου απευθύνεται σε στελέχη και εθελοντές του κόμματος με σύνθημα "Εμείς μπορούμε".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι Αλέξης Τσίπρας 2015 εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ