Μαξίμου: Θετικός ο Τσίπρας σε ένα ντιμπέιτ - iefimerida.gr

Μαξίμου: Θετικός ο Τσίπρας σε ένα ντιμπέιτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε ένα ενδεχόμενο ντιμπέιτ άφησε το Μέγαρο Μαξίμου, αν αυτό πραγματοποιηθεί μετά την προκήρυξη των εκλογών.

Οπως επισημαίνουν, ο πρωθυπουργός μόνο απρόθυμος δεν είναι στο να συμμετάσχει σε μια τηλεμαχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δέχεται θετικές εισηγήσεις για το ντιμπέιτ, καθώς δεν φαίνεται πως έχει να χάσει κάτι από αυτό. Αλλωστε, ήταν κάτι που και ο ίδιος είχε ζητήσει πριν τις εκλογές.

Οι συνεργάτες του κ. Τσίπρας, ωστόσο, απέκλεισαν τη συμμετοχή του σε σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών μετά την λήξη της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών, από τη στιγμή που δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης.

Το συγκεκριμένο ζήτημα έχουν θέσει τόσο η Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι όσο και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή για το Μέγαρο Μαξίμου είναι η προκήρυξη των εκλογών την 20η Σεπτεμβρίου, καθώς «βλέπουν» φόβο από την μεριά της αντιπολίτευσης, αψηφώντας της επίθεσης από τα υπόλοιπα κόμματα περί αδικαιολόγητης και παράτυπης επίσπευσης της διαδικασίας προς τις κάλπες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Aλέξης Τσίπρας debate
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ