Το μαιευτήριο της έδωσε λάθος μωρό και ο άντρας της τη χώρισε λόγω τεστ DNA

Ένα σπάνιο μπέρδεμα στη Ρωσία προκάλεσε την αναστάτωση δύο οικογενειών, καθώς η μία μεγάλωνε το παιδί της άλλης ύστερα από λάθος του μαιευτηρίου. Πέρασαν 12 χρόνια μέχρι να ανακαλυφθεί τυχαία η αλήθεια, που όμως δεν άλλαξε σε τίποτα την καθημερινότητα των δύο μικρών κοριτσιών.

Όταν η Γιούλια Μπελγιάεβα, κάτοικος της πόλης Κόπεϊσκ, πήρε διαζύγιο από τον άντρα της, εκείνος αρνήθηκε να της δώσει διατροφή λέγοντας πως το παιδί δεν είναι δικό του, αφού δεν του μοιάζει καθόλου. Το δικαστήριο αποφάσιε να γίνει τεστ DNA στους γονείς, οι οποίοι ανακάλυψαν σοκαρισμένοι πως το παιδί δεν ανήκει σε κανέναν απ' τους δύο!

Ο δικαστής δεν ήξερε τι να τους συμβουλεύσει καθώς όπως τους είπε αυτά συμβαίνουν μόνο στην τηλεόραση. Η Γιούλια όμως ανακάλεσε στη μνήμη της την ημέρα που γέννησε την μικρή Ιρίνα. Θυμήθηκε πως στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν μαζί με μια άλλη γυναίκα και συνειδητοποίησε πως έχει γίνει ένα μοιραίο λάθος.

Η γυναίκα πήγε τα αποτελέσματα του DNA στον εισαγγελέα και μήνυσε το μαιευτήριο για λάθος «διανομή» των παιδιών. Από τις έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκε η άλλη οικογένεια στην άλλη πλευρά της πόλης.

Αντικρύζοντας την Άνια, την αληθινή της κόρη, η Γιούλια παρατήρησε έκπληκτη της ομοιότητές του με εκείνη και τον πρώην άντρα της. «Είναι ολόιδια με εμένα όταν ήμουν μικρή», είπε η μητέρα.

Το μεγαλύτερο σοκ το υπέστησαν φυσικά τα δύο μικρά κορίτσια, τα οποία δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αλλάξουν ξαφνικά οικογένεια. Η Άνια συναντάει καμιά φορά την αληθινή της μητέρα αλλά οι σχέσεις τους είναι απλώς τυπικές.

«Με έχει αποκαλέσει «μαμά» λίγες φορές, αλλά το κάνει μόνο και μόνο για να με ευχαριστήσει. Για εκείνη είμαι μία ξένη» είπε η Γιούλια και προσθέτει «Μεγάλωσε σε μία οικογένεια μουσουλμάνων με διαφορετική καθημερινότητα και παραδόσεις. Αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ