Σελίν Ντιόν: Ο καρκινοπαθής άνδρας μου θέλει να πεθάνει στα χέρια μου [εικόνες] - iefimerida.gr

Σελίν Ντιόν: Ο καρκινοπαθής άνδρας μου θέλει να πεθάνει στα χέρια μου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία επιθυμία του άνδρα της, Ρενέ Αντζελίλ, να πεθάνει στα χέρια της αποκαλύπτει η Σελίν Ντιόν.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον άνδρα της, που πάσχει από καρκίνο, στην εφημερία «USA Today», περιγράφοντας την εξομολόγηση που της έκανε, λέγοντας της πως θέλει να πεθάνει στα χέρια της. Φυσικά, εκείνη τον διαβεβαίωσε πως θα κάνει την επιθυμία του πράξη.

«Τον ρώτησα “φοβάσαι;” και ο Ρενέ είπε “θέλω να πεθάνω μέσα στα χέρια σου”. “Εντάξει, θα είμαι εκεί, θα πεθάνεις στα χέρια μου”, του είπα».

Σελίν Ντιόν: Ο καρκινοπαθής άνδρας μου θέλει να πεθάνει στα χέρια μου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Παράλληλα, ανέφερε πως σε αυτή τη φάση της ζωής της δεν έχει ανάγκη από το τραγούδι, καθώς οι προτεραιότητές της είναι άλλες.

«Ο Ρενέ μου έκανε ένα δώρο. Την περυσινή χρονιά θρήνησα πολύ και πλέον σταμάτησα. Όταν είναι να συμβεί (σ.σ. ο θάνατος του συζύγου της), θα συμβεί. Το μεγαλύτερο μέλημά μου είναι να διαβεβαιώσω τον άντρα μου ότι είμαστε καλά, ότι θα φροντίσω τα παιδιά μας. Θα μας βλέπει από ένα άλλο μέρος. Έχουμε ρωτήσει πολλές φορές τους γιατρούς, πόσο χρόνο έχει. Τρεις εβδομάδες; Τρεις μήνες; Ο Ρενέ θέλει να ξέρει, αλλά οι γιατροί λένε πως δεν γνωρίζουν», δήλωσε.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 1987 και παντρεμένοι από το 1994. Εχουν αποκτήσει τρία παιδιά, 14χρονο Ρενέ Σαρλ και τα 5 ετών δίδυμα, Έντι και Νέλσον.

Η πρώτη φορά που ο Ρενέ Αντζελίλ διαγνώστηκε με καρκίνο στο φάρυγγα ήταν το 1999.

Σελίν Ντιόν: Ο καρκινοπαθής άνδρας μου θέλει να πεθάνει στα χέρια μου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σελίν Ντιόν: Ο καρκινοπαθής άνδρας μου θέλει να πεθάνει στα χέρια μου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ