Ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ στο τμήμα – Συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της κοπέλας του - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ στο τμήμα – Συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της κοπέλας του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντιαφρά Σακό αποτελεί τον βασικό επιθετικό της Γουέστ Χαμ και έναν από τους πιο ικανούς σέντερ φορ του πρωταθλήματος όμως φαίνεται ότι εξωαγωνιστικά η ζωή του είναι αρκετά περιπετειώδης.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος άσος, συνελήφθη από την αστυνομία του Λονδίνου το βράδυ της Κυριακής έπειτα από καταγγελίες της συντρόφου του πως την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

Ο Σακό ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση των «σφυριών» ενώ ο μάνατζερ του ήταν αυτός που μιλώντας στον Τύπο θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Σακό. Αρνείται οτιδήποτε έχει δει το φως της δημοσιότητας. Εξήγησε στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη, όλα τα γεγονότα και δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο άλλο σχόλιο γύρω από την υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα «Sun».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντιαφρα σακο Γουέστ Χαμ αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ