Εχασε το μετάλλιο για ένα εκατοστό – Η δραματική κούρσα των 10 χλμ. [βίντεο] - iefimerida.gr

Εχασε το μετάλλιο για ένα εκατοστό – Η δραματική κούρσα των 10 χλμ. [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα από τα χέρια της έχασε το χάλκινο μετάλλιο η Μόλι Χαντλ στην κούρσα των 10 χλμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Πεκίνο, όταν ένα εκατοστό πριν τον τερματισμό έσπευσε να πανηγυρίσει.

Μια σκηνή που θα τη θυμάται για πάντα και δύσκολα θα την ξεπεράσει όπως η ίδια παραδέχθηκε, έζησε η Αμερικανίδα μαραθωνοδρόμος, Μόλι Χαντλ. Η 30χρονη έχοντας κάνει μια εξαιρετική κούρσα, ήταν έτοιμη να τερματίσει στην 3η θέση πίσω από τις Τσέριουτ και Μπούρκα όμως βιάστηκε να πανηγυρίσει.

Φτάνοντας προς τη γραμμή του τερματισμού, σήκωσε τα χέρια και έκοψε ταχύτητα θεωρώντας πως είναι η κάτοχος της 3ης θέσης, γεγονός όμως που εκμεταλλεύτηκε η συμπατριώτισσά της Εμιλι Ινφιλντ και της «έκλεψε» το μετάλλιο.

«Ηξερα ότι στον τελευταίο γύρο δεν έπρεπε να χαλαρώσω. Τελικά αυτό έγινε», τόνισε αμέσως μετά το τέλος της κούρσας η Χαντλ, εμφανώς απογοητευμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ