Σοκ με Τζεμπούρ – Μένει περίπου 2 μήνες εκτός και η ΑΕΚ παίρνει σέντερ φορ - iefimerida.gr

Σοκ με Τζεμπούρ – Μένει περίπου 2 μήνες εκτός και η ΑΕΚ παίρνει σέντερ φορ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηξεραν καλά στην ΑΕΚ ότι θα ήταν πολύ δύσκολα με τον τραυματισμό του Ράφικ Τζεμπούρ.

Ωστόσο, τα μαντάτα για περίπου 1,5-2 μήνες εκτός δράσης έμοιαζαν με... σοκ στα Σπάτα. Οπως διαπιστώθηκε ο Γαλλοαλγερινός υπέστη ρήξη τρίτου βαθμού στη μακρά κεφαλή του δεξιού δικεφάλου. Κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 6-8 εβδομάδων και αυτό συνεπάγεται πως είναι απίθανο να προλάβει το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ακόμα και αν υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου. Ο Τζεμπούρ θα μείνει επί της ουσίας δύο μήνες εκτός δράσης και αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου.

Ετσι, η ΑΕΚ... τρέχει για απόκτηση σέντερ φορ μέχρι τις 31 Αυγούστου για να μπορέσει να κλείσει το κενό στην επίθεση. Το οποίο υπήρχε άλλωσε και με την παρουσία Τζεμπούρ, αφού το κλίμα δεν ήταν καλό με τον κόσμο και τον «τρομοκράτη» και αυτό του έβγαινε αρνητικά στο γήπεδο.

Ενα απο τα πρώτα ονόματα που κυκλοφόρησαν για την επίθεση είναι του έμπειρου Νιγηριανού Γιακούμπου Αγιεκμπένι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ τζεμπούρ τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ