Είχαν απίστευτη έμπνευση για troll στο πούλμαν της Ρεάλ [εικόνα] - iefimerida.gr

Είχαν απίστευτη έμπνευση για troll στο πούλμαν της Ρεάλ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε αρχή και δύσκολη όμως για τη Ρεάλ Μαδρίτης όλα όσα ακολούθησαν την κακή πρεμιέρα της στο ισπανικό πρωτάθλημα, ήταν ακόμη πιο δύσκολα.

Εκτός από τα νεύρα εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στα αποδυτήρια, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της Ρεάλ είχε να αντιμετωπίσει και τον κόσμο της αντιπάλους της, Σπόρτινγκ Χιχόν, ο οποίος περίμενε υπομονετικά το πούλμαν του συλλόγου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ούτε λόγος φυσικά για βία. Εκτός από συνθήματα που είχαν ως σκοπό να... πικάρουν τους αντιπάλους τους, οι φίλοι της Σπόρτινγκ Χιχόν είχαν και μια απίστευτη έμπνευση. Κόλλησαν ένα αυτοκόλλητο της Μπαρτσελόνα, ακριβώς πάνω στα τρόπαια της Ρεάλ, στο πίσω μέρος του πούλμαν. Τώρα αν κάποιος το κατάλαβε ή το πούλμαν μπήκε με αυτό το αυτοκόλλητο στην πόλη, παραμένει άγνωστο.

Είχαν απίστευτη έμπνευση για troll στο πούλμαν της Ρεάλ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης πούλμαν troll
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ