Νεαρή γέρασε 50 χρόνια μέσα σε μια εβδομάδα! - iefimerida.gr

Νεαρή γέρασε 50 χρόνια μέσα σε μια εβδομάδα!

Μπέντζαμιν Μπάτον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπέντζαμιν Μπάτον Την απίστευτη ιστορία του αλλά από την ανάποδη ζει μια γυναίκα, καθώς μέσα σε μόλις λίγες ημέρες είδε το σώμα της να γερνάει 50 χρόνια, χωρίς να μπορεί κάποιος να της εξηγήσει τι της συμβαίνει και αν θα ξαναβρεί ποτέ τη χαμένη της νεότητα.

Η ιστορία της Βιετναμέζας Νγκγιεν Τι Πουόνγκ ξεκίνησε το 2008, όταν ήταν ακόμα 21 ετών. Τότε έπαθε αλλεργία από την κατανάλωση θαλασσινών και μέσα σε λίγες ημέρες είδε το σώμα της να χάνει τη νεότητά του και να μεταμορφώνεται στο σώμα μιας 70χρονης.

Έκτοτε, οι γιατροί προσπαθούν να βρουν τι προκάλεσε την περίεργη αυτή κατάσταση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.

Η 25χρονη σήμερα κοπέλα, υποστηρίζει ότι η κατάσταση της υγείας της χειροτερεύει πλέον με μεγαλύτερους ρυθμούς από ότι όταν πρωτοξεκίνησε και για αυτό αποφάσισε να μιλήσει τώρα στα μίντια, ζητώντας βοήθεια.

Η ίδια, μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι αν και το πρόσωπό της έχει γεμίσει ρυτίδες και το σώμα της έχει χαλαρώσει πάρα πολύ, η κατάστασή της δεν έχει επηρεάσει τα μαλλιά, τα δόντια και την όρασή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ